onsdag 2. februar 2011

Turn the Lights Down

Etter at vi fikk i hus det enorme møbelet som går under navnet "sofa overalt" (sitat 4-åringen), er vi på utkikk etter en ny lampe over salongbordet. Vel er sofaen diger, og vel har Blåmann visse stormannsgale trekk, men de siste dagers fortredeligheter på jobb levner uansett ingen tvil om hva slags taklampe vi ikke skal ha.

Det syntes i utgangspunktet som en god idé å importere en - øh - storvokst, sjelden og moderne lysekrone fra Danmark, men problemene startet allerede idet herligheten skulle bringes inn i møtesalen. At vi med nød og neppe unngikk å måtte hakke hull i veggen for å få den inn, var likevel fort glemt. Lampa er virkelig lekker når alle de 128 pærene virker, altså, den er det.

Etter at det sinnrike løftesystemet kollapset for et par år siden, ble imidlertid fremtiden mørkere for lysekrona. Nylig brøt den sammen for alvor, og det måtte monteres et voldsomt stillas for at den skulle fikses. Etter to dager konkluderte elektrofirmaet med at de ikke så seg i stand til å reparere den, og at vi blir nødt til å bringe inn ekspertise fra utlandet. Er glansdagene over? Kanskje er det, som vi har vært inne på i lunsjen, like greit å selge hele greia på Finn? "Lett defekt lysekrone selges til høystbydende. B.M. Må hentes."

IKEA neste!

["Turn the Lights Down": a-ha, 2002]

Ingen kommentarer: