mandag 16. mai 2011

Silver Lining

Som de kaotiske foreldrene vi er, sprang vi oppkavet omkring ved midnatt i går og lette etter flaggene til dagens 17. mai-feiring i barnehagen. Jakten ga ikke resultater, og følgelig troppet mor opp på Meny tre minutter etter åpningstid i morges. Det var det flagg, hipp hurra! Jeg spanderte også på de små en liten flaggprydet trompet hvert. Først etterpå oppdaget jeg at det var noe som ikke stemte.

Merkelappen til Fest Plassen er den reneste "finn 5 feil"-oppgave, men jeg skal raust la både manglende mellomrom etter tallene og grelle særskrivningsfeil hvile her. For selve produktets vedkommende er det nemlig linje nummer 2 som er mest graverende: "I sølv," står det faktisk. Nå venter jeg selvsagt ikke at en trompet til 15 kroner skal være meislet ut i rent sølv, men man stusser jo litt over at den snarere ser ut til å være av purt gull.

Hvis denne innretningen skulle kunne påberope seg noen silver lining, måtte det være det faktum at stakkars minstemann ikke greier å få lyd i den.

God nasjonaldag! Vi blåser også en liten fanfare til ære for lille kusine Hanna, som ble født i natt. Velkommen til verden!

["Silver Lining": Popium, 2002]

Ingen kommentarer: