tirsdag 10. april 2007

Vår

Du vet du har hatt en stille og daff påske når de eneste flekkene på skibuksa skriver seg fra sjokolade og tantes skolebrød. Det blåste sånn, nemlig, så jeg holdt meg innendørs mesteparten av de 4 timene årets fjelltur varte. Den fysiske utskeielsen bestod i å trille barnevogn på skaren de 50 meterne fra bilen til hytta. Nå er det snart på tide å ta seg sammen på treningsfronten.

Det er alltid godt å være tilbake i byen etter påskeferien, vel vitende om at nå tar våren til for alvor. Fotballsesongen er sparket i gang, det er et sikkert og hyggelig vårtegn. Det er deilig når vinteren kommer, men kanskje enda skjønnere når den går - tross alt. Etter en hektisk periode med mye reising skal det bli herlig å ta fatt på hverdagen hjemme igjen.



glad blir vår lille påskekylling når Fugla vinner serieåpningen, mens Rosenborg må nøye seg med ett poeng.

["Vår": de Lillos, 1989]

4 kommentarer:

May sa...

Så fantastisk herlig bildet av Liv med "kylling drakt"

Den jenta er virkelig en hjerteknuser.
Klem fra May.

Elinblu sa...

Tusen takk for kjempehyggelig tilbakemelding, May! Gleder meg til å se dine to hjerteknusere etter hvert også.

Klem fra Elin

Hege sa...

Heia Fugla, ja! :-D Til tross for et solid innslag av hvit italiener her i huset, har Fugla stor plass i familiens fotballhjerte og jubelen sto i taket da Fugla dro i land sesongens første seier, og det gjorde jo ikkeno' at RBK bare tok ett poeng. Hehehe.. *litt skadefro latter*

Kjempesøt påskekylling dere har!

Klem fra Sebalda alias Hege

Elinblu sa...

Stor stas å se en annen supporter her inne, Hege! Skadefryd er den eneste sanne fryd, i alle fall når det gjelder fotball. (Dessverre er laget-som-en-gang-bestod-av-trøndere tilbake i vanlig modus igjen med maks flaks og skåring på overtid, grr...)