tirsdag 27. november 2012

Comma Comma

Nettbutikkene er virkelig offensive i disse tider, og innboksen flommer over av reklame. Jeg liker julemaset temmelig dårlig, da det bidrar til dårlig samvittighet for alle utsettelser og forsømmelser. Bokklubben er verstingen, med sin flom av julerelaterte bøker og fjas.Virkelig gretten ble jeg imidlertid først da de sendte ut reklame om fettskvisingsprodukter:

"Festfin med Trinny og Susanna hold-in produkter - 30% rabatt på High Waister - perfekt til julebordsesongen!‏"

Hva pokker har Bokklubben med kroppsfasongen til folk å gjøre? Jeg så såpass rødt at jeg vurderte å trosse min sedate, anti-aktivistiske natur og melde meg ut i protest.

Da var det godt å kunne senke skuldrene (og slippe ut magen, kanskje) ved synet av en avslappende gladmelding fra Ellos.
Noe så rørende! Her sender de altså en annen Elin for å fikse huset mitt til jul, slik at jeg bare kan lene meg tilbake! Noen ganger kan det lønne seg å følge reglene og sette komma etter tiltaleord. Kanskje Ellos ønsker seg Finn-Erik Vinjes Skriveregler til jul?
 
["Comma Comma": Bob Marley, 1970]

1 kommentar:

Unknown sa...

Pretty good post. I found your website perfect for my needs. Thanks for sharing the great ideas.Bollywood replica outfits for men