tirsdag 27. november 2012

Comma Comma

Nettbutikkene er virkelig offensive i disse tider, og innboksen flommer over av reklame. Jeg liker julemaset temmelig dårlig, da det bidrar til dårlig samvittighet for alle utsettelser og forsømmelser. Bokklubben er verstingen, med sin flom av julerelaterte bøker og fjas.Virkelig gretten ble jeg imidlertid først da de sendte ut reklame om fettskvisingsprodukter:

"Festfin med Trinny og Susanna hold-in produkter - 30% rabatt på High Waister - perfekt til julebordsesongen!‏"

Hva pokker har Bokklubben med kroppsfasongen til folk å gjøre? Jeg så såpass rødt at jeg vurderte å trosse min sedate, anti-aktivistiske natur og melde meg ut i protest.

Da var det godt å kunne senke skuldrene (og slippe ut magen, kanskje) ved synet av en avslappende gladmelding fra Ellos.








Noe så rørende! Her sender de altså en annen Elin for å fikse huset mitt til jul, slik at jeg bare kan lene meg tilbake! Noen ganger kan det lønne seg å følge reglene og sette komma etter tiltaleord. Kanskje Ellos ønsker seg Finn-Erik Vinjes Skriveregler til jul?
 
["Comma Comma": Bob Marley, 1970]

torsdag 1. november 2012

Scarlet

Note to self: Det er ikke alltid om å gjøre å matche for enhver pris. F.eks. er det ikke nødvendigvis kledelig med mørkerosa treningstopp når man (som den eneste på treningssenteret, hmf) antar en heller glødende ansiktsfarge etter noen kilometer på mølla.

Formildende er det neppe at treningstrøya stammer fra barneavdelingen på HM, og ble innkjøpt fordi 5-åringen syntes det vile være så morsomt å matche mor (i tillegg til at den var billig, selvsagt). Da jeg tok meg selv i å stikke ut på joggetur med 5-åringen syklende ved siden av, kjente jeg noen plagsomme Tårnfrid-vibrasjoner i lufta. Disse ble ikke akkurat mindre av det faktum at vi var iført identiske trøyer. I rosa! Hva blir det neste?

["Scarlet": The Alarm, 1989]